3 typer av hemstädning som du kan hyra in en städfirma för

Vanlig hemstädning

Om det inte görs regelbundet så kan städning lätt bli överväldigande. Orena hem kan skapa mycket stress och även öka risken för framtida hälsoproblem. Vanlig hemstädning är optimal för att underhålla och säkra att ditt hem förblir rent genom regelbunden/återkommande städning, framförallt efter att du har utfört en djupstädning.

Djupstädning

Då och då behöver du verkligen städa ditt hem på djupet och rengöra ställen som du inte gör under din vanliga städning så som under sängen, bakom soffan, insidan av kylen och frysen, inuti ugnen etc. För det mesta så rengör människor sitt hem på djupet under våren eller hösten för att förbereda inför vintern. Djuprengöring tar vanligtvis mycket längre tid än en vanlig hemstädning. Djuprengöring är mer heltäckande och noggrann än vanlig hemstädning. Den inkluderar andra saker som vanligtvis inte görs regelbundet men som är väldigt viktiga för att hålla ditt hem rent. Med en djuprengöring så: tvättar du fönster, inuti frysen och kylen, rengör ugnen, persienner, lampor och golvlister runt om i huset. Det är en väldigt noggrann städning som kommer se till så att ditt hem är fläckfritt. Vi rekommenderar att ni anlitar en rekommenderad städfirma i Stockholm med bra omdömen för att djuprengöra ditt hem var 5:e till 6:e månad, eller om du har en mer regelbunden städhjälp som kommer en till två gånger i veckan eller en gång i månaden.

Flytta in / flytta ut städning

Om du skall flytta ut ur din lägenhet och ditt hyreskontrakt håller på att gå ut så är det ditt ansvar som hyresgäst att noggrant städa lägenheten innan du lämnar den. De flesta hyresvärdar och hyresagenturer lämnar inte tillbaka din deposition om du inte har städat lägenheten ordentligt så att hyresvärden är nöjd. Dessutom, när du flyttar in i en ny lägenhet så vill du vara säker på att den är ren och möter dina krav på renlighet. Det är mycket svårare att städa ditt hem efter att du har flyttat in alla dina saker. Ett städföretags inflyttning/utflyttnings garanti säkrar en noggrann rengöring av golv, golvlister, maskiner, köksytor, krokar och hyllor samt fönster.